dimarts, 4 de febrer del 2014

DIA DE LA PAU I MERCAT SOLIDARI

El dijous 30 de gener, vem celebrar a l'escola la Diada de la Pau i el Mercat Solidari, sota el lema: "Moçambic més a prop".
Al matí ens va venir a visitar la Concepció Farrés i ens va explicar la seva experiència a Moçambic.
Tots els nens/es d'Ed.Infantil vem anar a la sala d'actes i ens va mostrar imatges dels projectes que estan en marxa i amb els quals nosaltres col·laborem.
Vem tenir la oportunitat de fer-li moltes preguntes.


Tot seguit vem fer el taller del Dia de la Pau, ens vem distribuir per grups, i vem pintar el colom de la Pau. Ens ho vem passar molt bé, ja que ens van barrejar a tots els nens/es de P3, P4 i P5, en quatre grups diferents i vem compartir una estona molt agradable. Després vem penjar el colom en un gran mural.


Un altre activitat en la que vem participar va ser el "cinema per la pau", la pel·lícula d'educació en valors que vem veure va estar GRU 2.

Ja a  la tarda, junt amb els nostres companys de l'escola i les nostres famílies, vem participar en l'acte "Missatges de pau per Moçambic", on un representant de cada classe llegia un missatge en forma de desitg per els nens de Moçambic ( aquest missatge el vem escriure entre tots els nens de la classe ). Va ser un acte molt maco.
Tot seguit vem passejar per el Mercat Solidari, i vem poder comprar allò que més ens agradava, i mostrar a les nostres famílies els treballs que haviem realitzat.

Mireu..mireu... que bé ens ho vem passar quan ho vem preparar uns dies abans...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada